Arbete?

Hej hej nu va det måndag och första dagen som arbetslös.
Säger bara en sak Arbetsförmedlingen, har man inte ont om tid så får man:)

Ha det bra krister min trogna läsare:) hehe

Kommentarer
Postat av: Nicole

hi hi hi, jallajalla!!!! älskar dej massor mer kyssis

2009-01-20 @ 19:39:03
URL: http://luxurypink.blogg.se/
Postat av: vera

Han har en tjej (som han kallar mamma) här i Sverige som (frivilligt) vill ta hand om honom!!! Jas råkar känna den här "mamman" och vet hur svårt hon har det!!! Räcker det ir?

2009-01-23 @ 20:18:40
URL: http://begstrooms.blogg.se/
Postat av: O l i v i a

Varför ska den pojken som bergstrooms.blogg.se har skrivit om tvingas flytta tillbaka när han nu bor i Sverige och har det bra? Varför kan inte han få stanna och må bra som han redan gör? Barn i Sverige har inte så stora problem om man jämför med resten av världen. Hur många svenska barn sitter och arbetar i fabriker dygnet runt? Hur många svenska barn svälter för att det inte finns någon mat?

2009-01-23 @ 23:40:49
Postat av: Vera

Jag tror inte du har läst repotaget om honom... Om du gör de kommer du säkert ändra uppfattning! Han kom hit med en trasig soppåse, det var allt!!!!!!!! han hade ingen att bo hos, ingen som försörjde honom.... Nu spelar han i hammarbys elitlag för 15 åringar, han har jobbat så hårt att han nu i 9 kommer gå ut med G i alla ämnen, han har fått en familj som frivilligt tar hand om honom, som han älskar och de älskar honom.... Jag förstår inte varför du inte kan skriva in ditt namn och skicka... Eller du kanske är en egoistisk person som bara tänker på dig själv? Tycker de borde skicka dig dit ner ch låta honom stanna så kanske du ändrar uppfattning!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-01-24 @ 11:58:29
URL: http://bergstrooms.blogg.se/
Postat av: vera

Det är du som inte verkar ha öppnat ögonen...

Han kom hit när han var 10 år från nigeria...

Kunnde ingen svenska matte nada och nu går han ut med G i alla ämnen och har en familj som älskar honom som sitt barn, varför kan han då inte få stanna?

2009-01-25 @ 14:37:34
URL: http://bergstrooms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0